Annons

Nya öppettider för butiken Trendenser & Friends

inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Butik inredning skyltfönster Trendenser Kungsbacka öppettider

Idag är på dagen ett år sedan jag fick nycklarna till den nya lokalen och påbörjade renoveringen av den butik i centrala Kungsbacka där vi nu har Trendensers kontor och inredningsstudio och även en affär i form av Trendenser & Friends där vi säljer verk från utvalda formgivare och företag.

Illustration Pernilla Jansdotter
Illustration Pernilla Frimodig, Studio Poppy

Från början var aldrig tanken att ha öppet mer än tre dagar i veckan, torsdag – lördag. Men eftersom vi hade så många besökare de första månaderna och det var ett så himla roligt (och kostsamt!) projekt att starta upp rycktes jag med och gick snabbt med på att utöka öppettiderna till måndag – lördag. Lägg till våra kvällsevents på det och att vi dessutom hade söndagsöppet i december när det var julmarknad inne i stan… Ja, det har varit mycket. Men även om jag är glad för varenda försäljning butiken genererat för de formgivare vi tagit in så är det inte Trendensers kärnverksamhet. Det finns mycket annat som kräver vårt fokus – och min arbetsro – så jag måste tänka mer på mig själv och dra i handbromsen i år.

I vår kommer Handbok i möblering att lanseras på engelska av Penguin Books / Particular Books i UK och Clarkson Potter i Nordamerika (USA / Kanada). De PR- och lanseringskampanjerna kommer ta mycket kraft under kommande månader. Man kanske inte tänker på det som svensk läsare men att lansera sin bok på två så stora marknader, med så stora förlag, är som att göra om hela jobbet i Sverige – flera gånger om. Vi har också två visningshus som ska inredas under kvartal 1 och så vill jag ha tid att ge bloggen och mina kanaler mer kärlek i år. Det är ju trots allt bloggandet som är mitt nav som jag cirklar runt och min bas och trygghet i allt annat jag tar mig för. Därför har jag tagit beslutet att vi måste återgå till de urpsrungliga öppettiderna torsdag – lördag. Webbshopen har öppet alla dagar i veckan och mina kollegor packar och skickar paket varje dag, men den fysiska butiken kommer alltså bara att ha dörren öppen under dessa dagar 2024.

ÖPPETTIDER
Torsdag kl 11-17
Fredag kl 11-17
Lördag kl 11-15


Adress: Storgatan 10, Kungsbacka
Webbshop: Trendenserandfriends.se

Kommentarer

 • Birgitta Jannesson skriver:

  Wow så lycklig jag blev när jag scrollande och upptäckte att butiken fanns i Kungsbacka
  Kommer att besöka den i helgen
  Stort lycka till med butiken 😊

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.