Annons

FredagstrissTre saker som har gjort mig glad idag:

– En ny favoritparfym? Jag behövde drygt nio månaders betänketid, men häromveckan slog jag till och köpte hem Mad Et Lens Red musk (som jag provade hos Milooi när jag var på mässa i Malmö våren 2023). Det är något speciellt med att ha en helt ny doft. Allt annat lika, kan bli allt annat annorlunda. Jag har Mad Et Lens Terre Noir som mångårigt inarbetad favorit sedan innan. Kan rekommenderas!
– I år ska jag avancera i trädgården. Från dahlior och luktärter till… vita anemoner. Hehe. Jag köpte de fina fröpåsarna från Zetas. Wish me luck!
– Min kompis Sofia skickade ett stort blomsterarrangemang när jag låg sjuk i januari (som har stått fint i fler veckor). Idag knipsade jag ner pärlhyacinterna till små blå buketter som jag har ställt ut i vardagsrummet, badrummet och sovrummet. Blir glad varje gång jag ser dem.

Kategorier:

Kommentarer

  • Maria skriver:

    Alltid roligt med en ny parfym! Det märket hade jag inte hört talas om sedan tidigare. Hoppas du mår bättre nu, Frida!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.