Annons

Blocketfynd till dig?

Här är några fina Blocketfynd jag har sprungit på i mina sökningar de senaste dagarna, som jag inte har plats för i mina projekt – men som kanske kan passa hemma hos dig?


Norrgavels halvmånebord i äggoljetempera. Så fint att ha som avlastningsbord i en hall. Eftersom äggoljetemperan tar sina goda 8 veckor att härda är det aldrig fel att finna ett second hand för den som vill ha omedelbar leverans. Detta ex ligger ute på annons i skrivande stund, för upphämtning på Kungsholmen i Stockholm.


Omklädda Sjuanstolar från Fritz Hansen, med perfekt färg på lädret. Man vill ju inte att det ska vara skärt och grisrosa eller dra åt BUS-orange men dessa ser superfina ut. Finns på annons i Helsingborg. Tips till dig som bor i Skåne.


Fin skulptur i stengodslera av Josefin Johansson säljs i Dalarna för bara 1500 kr. Kan skickas.


Ett gäng begagnade Louis Poulsens Taklampor modell PH 5 – 4 1/2. 5500 kr styck eller 20 000 kr för alla. Säljs i Värmdö. Kap!


Och kolla in den här helt otroliga fiolfikusen som mäter hela 2,4 meter på höjden och 1,5 meter på bredden. Säljs i Sollentuna. Välväxta exemplar som dessa är riktigt svåra att hitta i butik – så en perfekt sak att hålla utkik efter på Blocket och Marketplace.


Ilse Crawfords kanna Sinnerlig som togs fram i begränsad upplaga för IKEA. Finns inte kvar i sortimentet och har blivit lite av ett samlarobjekt bland designnördar. Finns till salu för 300 kr i Enskede. Skynda fynda!

Kategorier:

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  Precis ett sådant träd vi skulle vilja ha till vårt vardagsrum! Synd att det är fel stad!

 • Josefin Illergård skriver:

  Fint urval! Vill förtydliga att även om äggoljetemperan tar lång tid att härda så torkar den snabbt, så målar man nåt själv kan man använda det efter bara någon dag. Men förstår att norrgavel inte vill släppa möbler förrän det är ’helt’ klart.

 • Maria skriver:

  Vilka fina grejer! Gillade verkligen halvmånebordet och sjuanstolarna. Så härlig lugn design! Du har verkligen öga för att hitta godbitarna. Ibland tänker jag att det vore så spännande att se ett hemma hos-reportage hos dig för att se hur ni har det, men jag respekterar verkligen din integritet. Ha en fin vecka, Frida!

 • Lillemor skriver:

  men så fina grejer du visar .Du har så bra smak .
  fin korg bredvid skärbrädorna ..

 • Annika skriver:

  Så mycket fina saker! Stolarna ser verkligen fina ut.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.