Annons

Annons: AD Shop konferensbord

Inlägget innehåller reklam för Morekontor

Imvestera i ert mötesrum med italienska exklusiva konferensbord från svenska Morekontor som säljer konferensbord för både små och stora konferensrum. De erbjuder utvalda konferensbord som motsvarar deras höga krav på design och funktion och säkerställer att ert mötesrum blir optimalt. Borden finns i flera storlekar från 6 upp till 20 personer. Samtliga konferensbord kan också monteras på plats i ditt mötesrum. Morekontor har montörer i Stockholm, Göteborg eller Malmö som gärna hjälper er på plats med allt från inbärning till bortforsling av emballage. Morekontor menar att tilltalande konferensmöbler kan bidra till att öka kreativiteten och motivationen och på så sätt hjälpa er att arbeta mer effektivt. Det är ju ofta i kreativa möten som många bra idéer uppstår.


Foto: Morekontor. Ett båtformat konferensbord i Alm som är integrerat med en Tv för videomöten och presentationer.

Det är också i konferensrummet som många företag blir bedömda och granskade av sina kunder. Genom att ta mot era besökare i ett tilltalande möblemang som de aldrig tidigare upplevt kan ni skapa ett minnesvärt intryck. Deras råd är därför att lägga er största budget på just detta rum, för att optimera ert varumärke. Se till att ert första intryck blir det bästa möjliga.

Med funktionella kabelluckor i konferensbordet kan ni integrera teknik som videomöten och projektorer sömnlöst utan störande kablar. Fäll in eluttag som möjliggör laddning av datorer och telefoner under mötet. Nu erbjuder vi Morekontor även USB-C för att möta dagens moderna teknik. De tänker inte enbart på kabelluckor utan även på hur man ska dra kablarna dit på så smart sätt som möjligt.
Med ihåliga boxar som både fungerar som ben till bordet kan man enkelt dra de kablar som behövs helt osynligt till kabelboxarna.

Oavsett syftet med mötesrummet hjälper Morekontor er med ett optimerat bord i rätt form och format. Deras konferensbord finns i olika former, anpassade för just ert möte. Från båtformade skivor som passar både videomöten och större face-to-face möten till stora rektangulära djupa bord som passar bättre om du exempelvis behöver plats för ritningar eller presentationer under ett möte. I ett lite mindre rum kan ett elipsformat bord passa bättre för att skapa utrymme att komma runt bordet. För det lilla mötet kan ett runt bord vara trevligt. Med en personlig säljare hjälper de er att hitta rätt form på ert bord.

Se alla italienska kontorsmöbler hos Morekontor

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.