Annons

Annons: SoPosters

Inlägget är reklam för SoPosters

Jag vet att många av er som läser Trendenser är på jakt efter tavlor, helst unika motiv från nya formgivare, att hänga på väggarna därhemma. Just därför blev jag så glad när SoPosters hörde av sig och ville inleda ett samarbete. De trycker nämligen småskaligt, i Sverige i nära samarbete med kreatörerna själva.

SoPosters.com  grundades våren 2020 med fokus på att skapa en lekfull och färgstark plattform med motiv från en bred skara frilansande kreatörer. Inte bara för personer som arbetar med formgivning på heltid. De har också kontroll över hela tryckeriprocessen vilket gör att deras utbud både håller hög kvalité och ger utrymme för individuella önskemål. SoPosters trycker sina posters på 210g kvalitetspapper från Hahnemühle i 12-färgsutskrift och levererar inom 1-3 dagar till hela Sverige.

De har också valt att stötta Naturskyddsföreningen i deras klimatarbete. 1% av alla intäkterna från SoPosters webshop går därför oavkortat till dem.

Få saker skapar så omedelbar hemkänsla som att få upp tavlor på väggarna. Jag har valt ut några favoriter men på SoPosters hemsida kan du läsa mer om fomgivarna bakom och även få fler förslag på tavelväggar och motiv som passar fint tillsammans!

ERBJUDANDE: rabattkoden TRENDENSER2023 ger 20% rabatt på alla posters – fram till 20/12 2023.
Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. 


Hungrig av Freja IstemoVase av Frida Clerhage från Kungsbacka


Svanar av Carolina Johanna

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.