Annons

Annons: Snygga och smarta pärmar från Esselte

Inlägget är betald reklam för Esselte


Som inredare är man alltid på jakt efter de snyggaste sakerna – inom varje kategori. Även när det kommer till kontorspärmar. Vi har använt Esseltes Jopa-pärar i många år (redan på Spinneriet) och får alltid många frågor om dem när vi visar bilder från kontoret – så vi kontaktade Esselte för att höra om vi kunde inleda ett samarbete. Vilket vi nu gör, som stolta ambassadörer för detta anrika svenska varumärke. 
Visste du att den första Jopapärmen tillverkades redan 1889 – det är alltså en svensk uppfinning! ­Alla träbaserade delar är FSC-certifierade. Själva låsmekaniken i pärmen tillverkas i Sverige och resten av pärmen i Polen. Man har dessutom 5 års funktionsgaranti vilket garanterar en pärm av hög kvalitet! Esseltes pärmar klimatkompenseras också genom initiativ med ClimatePartner (läs mer här: ClimatePartner.com/11538-1902-1001)

Den här modellen tyckte jag är stilren och förhöjer känslan i ett rum! Vi har valt ryggbredd 60mm (standard) i kulören och materialet Linne.Vill du köpa liknande pärmar hittar du dem bland annat på Kontorsgiganten (klicka för direktlänk).

*inlägget är en del av ett reklamsamarbete med Esselte 

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Jag visste inte ens att det fanns snygga pärmar. Sådana ska jag definitivt ha. Tack för det tipset!

 • Josefine skriver:

  Dessa pärmar har ju även ett blädder-läge när pärmen öppnas lite men fortfarande sitter ihop. Så bra. I det läget är det även enklare att byta etiketter. Jag har gjort en egen etikettmall så att alla mina pärmetiketter ser exakt likadana ut. Så stiligt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.