Annons

Reklam: 25% på Pärlans julkalender

innehåller reklam för egen verksamhetJag gjorde ett nybörjarmisstag när vi köpte in Pärlans populära julkalendrar till Trendenser & Friends butik tidigare i höstas. Jag missberäknade och köpte alldeles för många. Alltså, alldeles för jättemånga. Till mitt försvar ska sägas att de normalt brukar sälja slut redan på förhandsordrar men i år reade ju många butiker ut kalendrarna innan leveransen ens hade kommit, så nu står vi här med ett jättelager. Snälla hjälp! Jag har redan köpt (och ätit upp) alldeles för många och gett bort till vänner och bekanta. Vi har därför satt ner kalendrarna med 25% rabatt*. Passa på att köpa en till dig själv eller till en vän som förtjänar en guldkant på december. Det finns två varianter:

24 luckor, en kola med ny smak varje dag fram till julafton. (Ord pris 425 kr) Nu 319 kr
4 luckor, en större kola att dela flera på – till varje adventsljus. (Ord pris 250 kr) Nu 188 kr

Klicka på länkarna ovan eller kika under kategorin ätbart i vår webbshop.
*Rabatten gäller så långt lagret räcker.

Tänk dig målbilden att sjunka ner i soffan och avrunda varje dag fram till julafton med att njuta av en kopp te och en chokladdoppad kola när lugnet lagt sig. Den kan man se framför sig, inte sant?

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna Kollén skriver:

    Precis detta hände oss i vår butik förra året fast med Watt & Vekes alla fina adventsstjärnor. Vi köpte in som vi brukar men hade väldigt svårt att sälja dessa när de större aktörerna på marknaden startade säsongen med mycket generös rabatter. Lite hopplöst…

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.