Annons

Inredningsnyheter v.46/2023

Här kommer ett axplock av veckans senaste nyheter och snackisar från inredningsbranschen. En påse gott och blandat, med både sött och salt.

Mille Nottie som annars är mest kända för sängkläder och bäddset av högkvalitet har lanserat ett exklusivt samarbete med Reijmyre Glasbruk.


En nyhet av det sorgligare slaget är att Gotländska GAD lämnade in sin konkursansökan i veckan. Små deppigt. Jag håller tummarna att någon eller något (bolag) väljer att köpa upp och driva deras fina verksamhet vidare.

Granit x Moderna Museet förenar konst och vardag med ett urval av posters och vykort från Nils Strindbergs djärva uttryck till Jockum Nordströms lekfulla skapelser. Läs mer här.


DUX har lanserat den klassiska fåtöljen Jetson i ny fårskinnsklädsel.

Skultuna är aktuella igen, denna gång med nya ljusstaken Bijou som är formgiven av Claesson Koivisto Rune 

Notiser
– Nyligen lanserade lyxmärket Balenciaga en ”towel skirt” av en omgjord handduk för svindlande 9 700 kronor. IKEA var inte sena att svara med en blinkning i form av en identisk bild – där priset är betydligt billigare.
– Ikeakoncernen gör ytterligare en stor fastighetsaffär i Storbritannien och köper Churchill Square.
– Rusta har öppnat fem nya varuhus på tre veckor.

– Mini Rodini släpper ny hemkollektion för hela familjen. Kolla in Cassandra Rhodins nya HOME-kollektion här.


Till sist har Grandpa samarbetat med keramikstudion Paradisverkstaden sedan 2019 då de tog fram sin första keramikkollektion tillsammans. Nu vidareutvecklar de tidigare design och populära modeller och lanserar en utvecklad kollektion där varje produkt är helt unik i sin färgsättning.

Kommentarer

  • Thilda skriver:

    Nej vad tråkigt med G.A.D konkurs!!!! Så så så tråkigt

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.