Annons

Föreläsningar i November 2023

Innehåller reklam för egen verksamhet

Vi har vänt kalenderblad till november och jag tänkte passa på att tipsa om de föreläsningar om inredningskunskap som jag kommer att ha kommande månad. Jag ska bland annat besöka Grafitgrå i Jönköping nu på onsdag men också hålla tre föreläsningar i vår egen lokal i Kungsbacka. Den 7/11 är slutsåld, 8/11 har 1 plats kvar och den 30/11 finns det 10 platser kvar.

Om du surfar in på Trendenser.se via en dator så hittar du eventkalendern allra längst ner till höger i sidomenyn. Klicka på rubriken för det datum du är intresserad av för mer information. Jag försöker begränsa antalet föredrag till max fem per månad numera, för att inte vara borta för mycket från familjen men vill du boka mig för ett eget event längre fram eller önska datum för kommande butiksaktiviteter kan du göra det genom att maila [email protected]

Hoppas att vi ses!

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.