Annons

Annons: Reklamfilm för AJ Produkter

Inlägget är reklam för AJ Produkter

Som ni vet är jag stolt ambassadör för AJ Produkter från Halmstad, sedan många år tillbaka. Nu har vi spelat in en film på vårt nya kontor, som vi flyttade till i våras – där vi också har öppnat butiken @trendenserandfriends med utvald design från nordiska formgivare och företag.

I filmen ovan kan ni se mer av vilka möbler och lösningar vi har köpt in från dem och på AJ Produkters egen hemsida finns alla länkar samlade men också mer information om hur du kan få hjälp att optimera din arbetsplats. Stort tack till. AJ Produkter för att ni gjort det möjligt för oss att testa våra vingar med en helt ny verksamhet!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.