Annons

Annons: Bänkskivor i sten och beslag från Frontapply

Inlägget är reklam för Frontapply


När vi gjorde om köket i Trendensers nya lokal köpte vi beslag och stenskivor från svenska Frontapply. En välsorterad butik där du kan hitta alla detaljer man behöver för en renovering – finns både online och i fysisk form i Stockholm. De har Sveriges bredaste sortiment av kökshandtag och rekordhög betygssättning för sin service. Hos Frontapply hittar du bland annat beslag och knoppar, designade strömbrytare, köksblandare, diskhoar och bänkskivor i sten från utvalda varumärken som Buster+Punch, Beslag Design, Habo Selection och Tapwell. Vi fick även hjälp att både välja blandare och diskho som underlimmades på plats av deras montörer.   

Jag har jobbat med Frontapply sedan starten 2018 och företaget är grundat av två drivna killar som vill göra det enklare att hitta och välja snygga inredningsdetaljer när du renoverar ditt boende. Såhär 5 år senare har det hänt så mycket. De har massor med nyheter i sorimentet, gott om köpguider på deras sajt,  de har även öppnat en fysisk butik med kunnig personal och har fått betyget 5 stjärnor på Trustpilot. Sortimentet består av utvalda produkter i material som trä, läder, sten och metall. Du hittar något i alla prisklasser och för alla stilar och för den som söker det senaste inom design finns serier från erkända skapare som Thomas Sandell, Massimo Buster Minale och Monica Förster. 


Bänkskivan i sten är en kalksten Jura Grey och knopparna är Solliden, kran Tapwell EVO980 och ho från Tapwell.

Frontapply vill lyfta att små förändringar kan skapa stor skillnad. Byt ut handtagen och knopparna. Uppdatera innerdörrarna med både dörrhandtag, wc-vred och dörrstopp. Förändra känslan i rummet med världens första designade LED-lampor eller förbättra hygienen och diskhon med en disktrasehållare från Happy Sinks. Få hotellkänslan med en självhäftande tvålpumpshållare eller uppdatera förvaringen i hallen med krokar i mässing eller krom. Matcha färgen eller skapa kontrast mot väggarna med beslag från färgexperterna hos Toniton x Beslag Design. 

ERBJUDANDE: rabattkoden TRENDENSER2023 ger 20% rabatt på allt i Frontapplys webbshop – fram till 31/12 2023.
Kan ej kombineras med andra rabatter och erbjudanden. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla skriver:

  Jättefint kök! Vad har ni för färg på köksluckorna och hur breda är distanserna mellan lådorna?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Lådor och luckor är i Jotun Kalk. Distanserna är jag osäker på. Får mäta när jag är på kontoret nästa gång!

   • Camilla skriver:

    Tack! Jättefin färg. Såg sen på sista bilden (skissen med mått) att distanserna nog är 25 mm????????

 • Malin skriver:

  Vilken stor skillnad det blev! Fina färger i köket!

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Vi är väldigt glada för att ha ett ordentligt kök med bättre förvaring också. Så mycket värt – även på ett kontor.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.