Annons

The Photo Gallery Halmstad

I torsdags var jag i Halmstad för att spela in en voice over till en reklamfilm och när vi var klara passade jag på att svänga förbi The Photo Gallery som jag har velat besöka så länge. Long story short så huserar de i Ingrid Wallbergs (som jag skrev om för ett par år sedan) familjeföretags gamla industrilokaler Slottsmöllan. Här ligger nu ett helt otroligt galleri som säljer fotokonst och inredningsobjekt av internationell klass. De har tavlor från 2500 kr till 2,5 miljon kronor stycket och en utställning som inte kostar något att gå in och kika på. Har du inte vägarna förbi är deras hemsida rätt inspirerande också. Båda är väl värda ett besök.


Patricio Reigs tavlor är svåra att fånga på bild, men ett enormt hantverk. Analoga bilder som trycks på papper som behandlats med kaffe.


Fotokonst i långa, staplade rader.


Foto: Trendenser.se

Kommentarer

  • Detta har jag helt missat trots att jag är ofta i Halmstad, tack för bra tips!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.