Annons

Príručka bytového dizajnu

Inlägget innehåller reklam/information om egen verksamhet

Jag som trodde att den stora blogginspirationen skulle infinna sig nu när jag äntligen kommit i mål med så många stora projekt. Men nej. Pang sa det så kom den stora tröttheten istället (och ett amerikanskt avtal + 300 sidor bokmanus att korrekturläsa på engelska). Nåväl. Det ger sig. En mer positiv upplevelse från veckan som gick var att jag fick en försändelse dekorerad med många spännande frimärken. Inuti låg en glad överraskning i form av den Slovenska översättningen av min nya bok Handbok i möblering. Jag har sagt det förr och säger det gärna igen. Jag kommer aldrig att vänja mig med att se mina böcker på andra språk. Här kan man se några uppslag, om man är nyfiken. En annan fördel med utländsk utgivning är ju också att man får uppleva hur olika förlag runtom i världen hanterar sina lanseringskampanjer. Tack Tatran för ert proffsiga arbete!

Kommentarer

 • Lena skriver:

  Heja Frida, vilken inspiration du är!

 • Emilia skriver:

  Ramstedová, vilken finess. Måste googla varför detta ová.

 • Camilla skriver:

  Tips!
  Lägg in hela avtalstexten i chat gpt och be den sammanfatta och uppmärksamma viktiga punkter som kan påverka dig negativt ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.