Annons

Get the look – Matplats

Inlägget innehåller adlinks / reklamlänkar till inköpsställen

Jag visade den här bilden från ett inredningsuppdrag vi håller på att slutföra för Sommarnöjen, via mitt instagram stories, och fick så många frågor om var de olika sakerna kommer från att jag har samlat länkar till inköpsställen i ett inlägg så blir det lättare att hänvisa till. Hoppas det kan vara till hjälp för er som undrat. Fler bilder på huset kommer så fort vi är klara med projektet!


Matbord Brockton Homeroom (adlink), stolar J39 Svenssons, mörk vas (adlink nordic nest), ljuslykta (adlink), oljelampor klarglas (adlink Royaldesign) matta vintage Trendenser & Friends, gardiner Hemtex (adlink) snäcka Åhléns (adlink).

Kommentarer

  • BM skriver:

    Underbar inredning! Ser fram emot fler inlägg!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.