Annons

Up and coming: Paula Atelier

En av de roligaste sakerna med mitt jobb är att leta efter nya formgivare. Att jag gillar keramik är kanske inte någon överraskning vid det här laget – men just därför kanske ni förstår min förtjusning är jag sprang på Paula Atelier. Hon bor i Göteborg och gör helt otroliga skulpturer och konstverk av lera. Bulliga, gulliga bokstäver och fina väggdekorationer i form av blommor. Bland annat. Följtips på instagram!


Foto: @paula.atelier

Kategorier:

Kommentarer

  • Christine Ryder skriver:

    Åh, vilken fin Tusensköna ???? åh en Daisy vill jag så klart ha????????

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.