Annons

Inredningsnyheter v.36/2023

Söndag och Stockholm Design Week är till ända. Dags att summera veckan som gått. Här kommer en scroll för dig som vill ha lite koll på några av de nyheter som sett dagens ljus i den nordiska inredningsbranschen.


Inredningsinfluencern Johanna Bradford har haft pressvisning för sin kollektion framtagen i samarbete med Sandberg’s designteam. 13 st tapeter som är döpta efter Johannas tre barn, Betty, Ben & Gillis.


Finska Pilke (som ägs av svenska Maze Interiör) har lanserat nya lampan Verna formgiven designern Simo Serpola.
 

Hanna Nova Beatrice har lanserat The New Era Agenda. Tipstack till Anette.


Kosta Boda är aktuella m ed Pavillion av svenska designduon Front.


Midnatt har lanserat nyheter för det dukade bordet. Fler broderade servetter i olika färgställningar.


Josefine Halfwordson, grundare och VD, TÔNN Furniture har lanserat ett nytt tillbehör till deras populära Portalhylla. Den färgglada S-kroken säljs i set om 2 är tillverkad i pulverlackerat stål och kommer i tre kulörer. Blå, Off-white och Burgundy. 115 kr


Alpinstjårnan Anja Pärson och designern Filippa Rådin är aktuella med en ny lampa för Markslöjd. Inspirationen hämtade de från hattar. Filippas bakgrund inom mode gav duon nya idéer om vad man kunde använda bananfibermaterialet till.


Farrow Ball och modeformgivaren Christopher John Rogers har släppt en kollektion med 11 nya kulörer.

Notiser
– Här hittar du vinnarna i Residence stora formpris
– Marimekko lanserar nytt butikskoncept
– Mathem och Clas Olsson går skilda vägar
– Den 13 oktober öppnar utställningen ”Klänningen gör mannen” på Liljevalchs konsthall i Stockholm.Till sist har Vandalorum Museum för Konst & Design anlagt en ny trädgård skapad av den världsledande holländske trädgårdsdesignern Piet Oudolf (f. 1944). Detta är hans första trädgård vid en nordisk kulturinstitution. Den omfattar bl.a. en 3 500 m² stor perennäng som planterades våren 2023. Detta monumentalkonstverk innehåller ca 26 000 plantor av drygt 100 olika slag.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.