Annons

Föreläsningar i september

Innehåller reklam för egen verksamhet

Vi har vänt kalenderblad till september och jag tänkte passa på att tipsa om de föreläsningar om inredningskunskap som jag kommer att hålla, runt om i landet kommande månad. Jag ska bland annat besöka Hässleholm i Skåne men också Umeå och Övik i norr. Om du surfar in på Trendenser.se via din dator så hittar du eventkalendern längst ner i högerspalten. Klicka på rubriken för den ort / det event du är intresserad av för att få mer information om föranmälan, tider etc.

Hoppas att vi ses!


PS. Skulle du vilja boka mig längre fram i höst? Maila min kollega på [email protected] och berätta mer om plats, datum och ort så återkommer vi med prisupplägg och mer information.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.