Annons

Het grote interieurstyling- handboek

Inlägget innehåller reklam för egen verksamhet

Medan jag var på Formexmässan i veckan anlände en hel kartong med författarex av denna nyhet: Het grote interieurstylinghandboek. Inget mindre än den Nederländska översättningen av min senaste bok ”Handbok i möblering”. Det är alltid lika roligt att se hur de utländska förlagen har valt att göra omslaget (de får nämligen bestämma det helt själva, för att anpassa det bäst till sin marknad). Atlas Contact valde att gå för rosa med en illustration av stolar. Min första bok har fått snittbetyg 4,2 av 5 i Nederländerna och har tryckts om flera gånger, så det ska bli spännande att se hur denna uppföljare som har lite nördigare fokus på möbelkunskap kommer att tas emot.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.