Annons

Möbelkunskap: Om öppna hyllplan och val av konsoler

Tips till dig som har tänkt sätta upp fristående hyllplan på väggen. Jag vet att många vill ha så små och diskreta konsoler som möjligt just nu och därför väljer de minsta som går att hitta – men ju tyngre saker du vill kunna ställa på hyllorna och ju djupare hyllplanen är, desto längre bör konsolens ben mot väggen vara för ökad stabilitet. Enkel fysik. Genom att förlänga avståndet mellan den övre utdragspunkten (a) och den nedre vridpunkten (b) minskar du hävstångseffekten (och risken för att dina saker ska åka i golvet)!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.