Annons

Inredningsnyheter v. 28/2023

Här kommer sommarens sista söndagssummering innan formatet tar en kort paus under ”industrisemestern” fram till mitten augusti. Nu börjar det nämligen bli lite glest med pressreleaser i inkorgen, så jag passar på att ta ledigt från nyhetsbevakningen och satsar på ett längre sammanfattande svep om ett par veckor – när alla är tillbaka i rutinerna igen.


Ballingslöv har släppt en ny köksmodell som fått namnet Edge. Luckorna har en slät överlaminerad front med en massiv vitpigmenterad ekkant och erbjuds i fyra färger – Vit NCS S 0502-Y, Kashmir NCS S 2002-Y50R, Gråbeige NCS S 3005-Y20R, Grå NCS S 7500-N.

Kiltapp björk norrgavel
Norrgavel har lanserat sin bordsserie Kiltapp i ett nytt träslag. Finns nu även i björk.


Svenska Wet Pot Systems har tagit fram en ny version av sin självvattnande kruka i en blå kulör. Krukan är gjord i munblåst glas och lergods. Den smarta designen ser till att dina växter alltid får rätt mängd fukt. Fyll bara på med vatten mellan glas och kruka, så tränger det långsamt in till jorden och ger växten vatten. Finns i tre storlekar och säljs bl a på Designtorget.


Zara Home+ har presenterat Collection 02 av formgivaren Vincent Van Duysen. Den här lanseringen har fokus på måltider och umgänge, matbord, stolar och serviser. Har man inte råd med en soffa för 70 000 kr (!) så kanske de fina dricksglasen i kristallin kan vara en designsouvernir (med framtida samlarvärde?).


Göteborgsbaserade företaget Archiella of Sweden har lanserat en ny kollektion somriga kulörer på sina krukor i italiensk keramik.

Notiser
– Granit söker inköpare till Private Label
– Designtorget söker Junior inköpare/Supply planner
– Svenssons söker ställföreträdande butikschef till Sergel Stockholm
– Artilleriet söker Sales Associates Göteborg
– Nordiska galleriet söker butikspersonal i GöteborgTill sist. I veckan meddelade fastighetsbolaget Wallenstam att norska Slettvoll tar plats på Avenyn i Göteborg från och med början av nästa år. Då öppnar nämligen en 542 (!) kvadratmeter stor flaggskeppsbutik i inspirerande miljö på Kungsportsavenyen 31-35.

Kommentarer

 • Irene Börjesson skriver:

  Alltid lika trevligt att titta in hos dig. Soffan, på sista bilden…. Varifrån är den?
  Jag söker en soffa, max 230 bred, i linnetyg. Jag tycker det är så neutralt och snyggt. Dock har jag inte råd med en dyr soffa, tyvärr…
  Har du/ni ngt förslag?
  Önskar dig en fantastisk sommar ????????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.