Annons

Pressklipp: Vi i Villa nr 3, 2023

Om du är en av de 1,3 miljoner svenskar som får tidningen Vi i Villa hem i brevlådan så får du inte missa det senaste numret som delades ut alldeles nyligen. Jag är nämligen med på ett hörn och pratar om mitt bloggande och min senaste bok Handbok i möblering. Stort tack till Jeanette som skickade nedan foto till mig som en påminnelse om att vittja brevhögen.


Faksimil från Vi i Villa nr 3, 2023

Kategorier:

Kommentarer

 • BM skriver:

  Hejsan!

  Jag trodde man skulle få lite nyheter i bloggen från din nya butik. Är den fortfarande under uppstart? Eller har du ett annat forum för butiken?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.