Annons

Möbelkunskap: Knee killer?

En enkel vattendelare när det kommer till stolars komfort? Kolla in sitsens framkant. Den ska inte vara skarp och vass utan mjukt rundad, gärna vattenfallsformad. Annars är det större risk att mjukdelarna och blodkärlen strax ovanför knäveckens insida kommer i kläm efter en stunds sittande. Ska du köpa stolar till middagsbord och matsal, som kanske också används som temporärt hemmakontor? Då är detta extra viktigt. Sitsens framsida, mot lårens baksida. Ju längre du sitter ner på en stol och vilar tyngden från kroppen mot stolens framkant – desto större sannolikhet är det att du kommer uppleva den detaljen som en kännbar del av designen…

Kategorier:

Kommentarer

  • Victoria skriver:

    Tack för att du delar så bra info!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.