Annons

La Bagatelle x Them Objects

Jag befinner mig i Köpenhamn för att kolla in 3 Days of Design och spenderar helgen här med en nära vän. Igår passade jag på att svänga förbi Malene Mallings hyllade och boho-chica klädvarumärke La Bagatelle där Mia Lagerman ställde ut Them Objects. En småskalig kollektion möbler som utmanar olika hantverkstekniker och material. Skåpet med blyinfattat glas är tillverkat av återvunna fönsterdelar från gamla byggnader.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Monnah skriver:

  Blyinfattat glas är något av det vackraste jag vet. Vilket fint återbruk!

 • Charlotta Lindberg skriver:

  Ser så inspirerande ut, trevligt med ett personligt och annorlunda koncept, gillar mycket. Tack!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.