Annons

AJ Produkters packbord och förberedelser för ehandel

Inlägget är reklam för AJ Produkter

Som ni kanske anat har jag jobbat hårt i det tysta med en nysatsning i vår. Utöver bloggen och Trendensers sociala kanaler, de inredningsuppdrag jag gör och de böcker jag skriver har vi lagt till ytterligare ett affärsben till företagets verksamhet. En nischad konceptbutik där vi lyfter nya nordiska formgivare och vänner i branschen: Trendenser x Friends. Jag ska berätta mer om det snart, just nu trimmar vi sortimentet och jobbar på att få allt tekniskt på plats, med tanken att öppna med dunder och brak i höst då vi även ska släppa en kompletterande e-handel.


Vad behöver man då? Jo, ett ordentligt packbord för att kunna emballera och skicka försändelser över hela landet. Eftersom jag är stolt ambassadör för AJ Produkter var det självklart för mig att vända sig till dem för att få hjälp. Vilka flöden och processer behöver vi ordna en bra arbetsmiljö för och hur kommer rutinerna se ut i höst, om ett halvår och framgent? I nära samarbete med AJ Produkters experter resonerade vi oss fram till en inredningslösning anpassad för vår nya lageryta för att kunna förvara men också paketera och emballera de varor vi ska skicka härifrån. 
AJ’s smidiga Packbord SEND finns i flera olika bredder och har en smart lösning med rullen för wellpapp och bubbelplast direkt under borddskivan vilket sparar en hel del plats. Man kan dessutom skära inslagspapperet direkt på bordet via en inbyggd lösning. Dessutom finns gott om plats för kartonger, redskap och etiketter etc på hyllorna i ovankant.

För att göra arbetet skönare har vi återanvänt ståmattorna vi köpte till vår lokal på Spinneriet. De finns också att köpa på AJ Produkter och känns ungefär som att stå i en gympasko med dämpning. Så sköna! Speciellt i jämförelse med betonggolvet. Bordet kan höjas och sänkas så att det justeras efter den som arbetar för dagen, vilket borgar för en mer ergonomisk arbetsställning. Här kan du läsa mer om vilka produkter jag köpt från AJ produkter. 

Vi är så nöjda och ser fram emot att börja skicka paket! Vill ni handla något innan vi dragit igång webbshoppen går det bra att skicka DM på instagram @trendenserandfriends så löser vi det.

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.