Annons

Vi söker helg- och extrapersonal till @trendenserandfriends

Reklam för egen verksamhet


Vi har haft så mycket att göra med den nya satsningen @trendenserandfriends i vår att jag inte ens har hunnit berätta ordentligt om konceptet eller idén bakom, men nu behöver vi mer personal! Är du intresserad av inredning och i behov av ett extraknäck? Kolla in den här platsannonsen. Du kanske pluggar eller är föräldraledig eller bara vill jobba deltid? Den fysiska butiken ligger mitt i centrala Kungsbacka (och webbshop är på gång inom kort). Bor du i Göteborg eller Varberg behöver du inte ens bil för att komma hit, du kan ta tåget – man ser nämligen Storgatan när man kliver av på tågstationen. Läs mer här. Vi ser fram emot din ansökan!


Foto: @trendenserandfriends på instagram

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.