Annons

Nytt på Trendenser = QBUS förvaringsskåp från AJ Produkter

Inlägget är reklam för AJ Produkter

När vi flyttade Trendensers verksamhet till nya lokaler i våras behövde jag se över möjligheten för både personalen och för deltagarna i våra kursverksamheter / workshops att kunna låsa in sina personliga värdesaker. Det har med försäkringsfrågor och föreskrifter om arbetsmiljön att göra. För att hitta en bra lösning tog jag hjälp av AJ Produkter. Valet föll på deras nyhet QBUS. En ny påbyggnadsbar och flexibel förvaringsserie i deras egen design, som bland annat finns med låsbara skåpmoduler. Det är enkelt att bygga ihop flera enheter efter behov.

Eftersom våra skåp skulle stå på ett lite ojämnt golv valde jag ett stativ i metall, istället för en sockel. Det kan smidigt justeras för att balansera upp ojämnheter i underlaget och gör även att modulerna kommer upp lite så att man enklare kan städa och hålla rent. 

Med QBUS har du en komplett serie med förvaringsmöbler där du kan välja mellan klassiska bokhyllor och skåp till postsorteringsenheter och kombinationsmöbler med sittyta. Fördelen med QBUS är att du med en och samma serie har förvaring till allt från receptionistens tillbehör i entrén till materialet du använder dagligen på kontoret och låsbara skåp för personlig förvaring i kapprummet. QBUS är ritad och formgiven på AJ Produkters huvudkontor i Halmstad av deras egen formgivare Cecilia Stööp tillsammans med den externa designern Mikael Warnhammar. 

Skåpet har separata och låsbara fack för att förvara exempelvis väska, plånbok och mobil medan man arbetar eller befinner sig i våra lokaler på utbildning. Växer företaget kan QBUS också växa med verksamheten eftersom QBUS kan fortsätta att utökas. Modulkonceptet gör att samtliga möbler passar ihop oavsett storlek och modell. En liten hurts matchar ett större skåp och en låg sittmöbel kan utan problem placeras intill en bokhylla. Byter du lokaler, växer eller bara vill möblera om så gör QBUS det lätt för dig.

Inlägget var reklam för AJ Produkter

Kategorier:

Kommentarer

  • Agata.J skriver:

    Kan man handla hos AJ produkter även som privatperson?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.