Annons

Inredningsnyheter v.18/2023

Söndag och dags att knyta ihop ännu en vecka av inredningsnyheter. Här kommer en scroll för dig som vill ha koll på de senaste snackisarna i branschen.


Den svenska (och sedan en tid tillbaka även Nordiska Galleriet)-ägda konceptbutiken Dusty Deco har öppnat ny filial i Palma. Carrer d’Espartero 6/ Calle Despuig 6, Santa Catalina.


Danska Fritz Hansen introducerar Fauske marmor som ett valbart alternativ på deras möbler av Kjærholm. Namnet på stenen kommer från den Norska staden Fauske där den bryts.

Holmegaards designklassisker The Cocoon Vase firar 20 år i år, med en relansering i ny utgåva och storlek. Läs mer här!


Danska Kay Bojesens klassiska trädjur lanseras i en Reworked-serie. I vår kommer en version av elefanten som är skapad av överskottsträ, som satts ihop till en mosaik av blandade färger och sorter, för att ge de välkända runda formerna ett annorlunda uttryck.

Rami Mekdachi är kreatören och parfymören bakom varumärket Lola James Harper, som under årtionden skapat unika dofter för ikoniska butiker runt om i världen. Paris, Los Angeles, London och nu Stockholm. Nu har han tagit fram en unik doft för Lännamöbler under namnet The LÄNNA Home since 1973.

Notiser
– Inrednings- och modebloggaren Elsa Billgren har avslöjats som Popcornet i Masked singer. Hatten av för dold talang!
– Andreas Drugge blir ny VD för Himla AB
– Cervera lägger ner anrika familjeägda C. J. Josephsson Glas & Porslinsbutiken i Göteborg, tre år efter övertagandet.
– Blocket sponsrade vintage- och designmarknaden Eken – och lottade ut möbler och inredning till ett värde av 40 000 kronor.
– Nu står det klart vilka tio formgivare som antagits till programmet Summer eXpression. Läs mer här.

– Regeringen föreslår cirkulär hantering av textil.


Till sist har Ballingslöv lanserat vårens badrumsnyheter. Bland annat har serien Lessmore får ett nytt utförande i kulören Softgul med NCS kod S 1015-Y. Se mer här.

Foton: pressbilder från ovan angivna företag

Kommentarer

 • Amanda Eklund skriver:

  Jag har följt din blogg länge och själv bloggar om inredning fast enbart för kök

 • Amanda Eklund skriver:

  Jag har flera bloggar om inredning

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.