Annons

Nordhemsgatan 66 C, Göteborg

Jag fastnade för några bildvinklar från lägenheten på Nordhemsgatan 66 C som ligger ute till salu via Alvhem. Totalt 64 kvm belägen på toppen av Nordhemskrönet med tre rejäla rum i fil och stor balkong i söderläge. Foto: Henrik Linden.


Så fint med en lång redskapslist i liv med spisfläkten. Ett snyggt sätt att förvara det man behöver ha nära men också enkelt att snabbt förändra kökets känsla beroende på vad man låter visa.


Jag är definitivt inte Team Vinkyl i vanliga fall (tycker de mest lyser blått och förstör köket) men visst finns det en praktisk fördel. Här tycker jag man löst det snyggt med en smutt.


Hela lägenheten känns så ljus och solig. Tycker de tagit igen de varma färgerna i köket så fint även i sovrummet. Notera också effekten av gammalt fönsterglas. Oslagbart vackert ljusspel.
Sällan man får se inspirationsbilder från entrén. Här har de en liten och knixig hall, som de löst väldigt smart och snyggt med påshylla från Norrgavel direkt innanför ytterdörren och kapphylla i en gammal nisch och en stor spegel som ger rymd. Tummen upp!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.