Annons

Mitt senaste loppisfynd – Äldre klaffbord

Jag vet inte hur länge jag letat efter ett perfekt slitet slagbord/ klaffbord. Eller jo, jag kan ju backa i bloggarkivet och kolla. Sedan den 20 september 2009 för att vara mer exakt. Häromdagen när jag sladdade in på Erikshjälpens second hand i ett helt annat ärende, så stod det bara där. Tada!


Bordsskivan är otroligt fin med smidda nitar och en mjukt sliten träyta. Man undrar ju vad det har varit med om under sin livstid. Nu står det i Trendensers nya lokal och agerar exponeringsyta för nya formgivares verk. Fint så.


Foton: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Tina skriver:

    Åh, vilket härligt bord!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.