Annons

Pressklipp: Hus & Hem nr 2, 2023.

Innehåller reklam för egen verksamhet

Jag är så tacksam för alla fina artiklar som skrivits om min nya bok Handbok i möblering. I senaste numret av Hus & Hem (nr 2, 2023) hittar du en helsida om boken och begreppet möbelkunskap. Jag vet att många fnös när jag skrev att jag hellre ville kalla mig inredningsanalytiker än influenser, men ni som har köpt och läst boken förstår nog vad jag syftade på, då Jag har ägnat de senaste två åren åt att detaljstudera möblers konstruktion och läsa kurslitteratur, intervjua formgivare och möbelsnickare och göra studiebesök på branschföretag för att lära mig mer om vad som skiljer bra design från sämre – ur ett praktiskt perspektiv. För att bryta ner de viktigaste punkterna man bör kontrollera på olika typer av möbler – innan man slår till. Boken väger över 1 kilo (!) och är faktagranskad av branschexperter. Tack Hus & Hem för att ni hjälper mig sprida informationen om detta vidare!

Handbok möblering Frida Ramstedt möbelkunskap
Foto: faksimil Hus & Hem, porträttbild Anna Roström

Kommentarer

 • Anna skriver:

  Tack för väldigt intressant föreläsning på biblioteket förra veckan. Kommer du hålla fler?

  • Frida Ramstedt skriver:

   Tack! Jag kommer absolut att ha fler föreläsningar framöver. När vi öppnar på Storgatan släpper vi ett par nya tider. Sen finns den en eventkalender (om du läser bloggen på desktop/dator) i högermenyn som jag uppdaterar så snart det kommer in nya bokningar. Håll utkik där för fler tillfällen i vår 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.