Annons

Min vecka i födelsedagsbuketter

Jag fyllde 44 år i torsdags. Den 23/3 2023. Snyggsiffrigt! Det skulle egentligen ha firats i nya lokalen men som jag nämnt på instagram stories har saker försenats så vi fick skjuta på invigningen en vecka, till lördagen den 1 april (på tal om datum kanske det riskerar att uppfattas som ett aprilskämt?). Hursomhelst. Jag firades med fina blommor från personer som betyder mycket för mig. Utan inbördes rangordning, låt mig presentera tre födelsedagsbuketter som gjorde mig glad!


Rosor från pappa. När jag var liten existerade inte begreppet fredagsbukett. Vi hade nästan aldrig snittblommor hemma (förutom tulpaner på köksbordet som införskaffades på Konsum). Men jag och min syster fick alltid en bukett på sängbordet när vi fyllde år och än idag förknippar jag doften av rosor med födelsedagsmorgon i mars.


Plötsligt stod svärmor och svärfar och knackade på skyltfönstret till butikslokalen med ett fång vita ranunckler och vita tulpaner i famnen. ”Det här kändes som en ”Frida-bukett” sa svärmor. Prick så. Den placerades snabbt på soffbordet där blommorna nu står och gör mig glad varje dag. Tack snälla!


På köksbordet hittar vi den här färgsprakande vårbuketten som jag fick med bud från min litterära agent, Salomonsson Agency. Jag är väldigt tacksam för allt de gjort för mig och mina böcker utomlands, så det är ju jag som borde skicka födelsedagsblommor till dem och inte tvärtom. Tack till teamet i Stockholm för att ni är så omtänksamma!

Kategorier:

Kommentarer

 • DesignVille.eu skriver:

  Spring vibes! ???? Such a beautiful flowers.

 • Angelica Ilvell skriver:

  Att ”bara” en bukett kan göra en så glad! Jag älskar också att få blommor när jag fyller år, tycker det betyder SÅ mkt än tex presenter.

  Så fin duk du har på bordet! Var hittar man den? 🙂
  Hade passat perfekt till min påskdukning i år.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.