Annons

Brämhultsvägen 11, Borås

Nu ligger Johanna Bradfords hus ute till salu via Alvhem mäkleri på Brämhultsvägen i Borås. Så många fina rum och bilder att inspireras av. Du hittar länken till objektet här.

Johanna bradford kök
Foto: Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  Det är verkligen jättefint. Så fint att man inte kan låta bli att undra varför de måste flytta? De renoverar ju alltid mycket i samband med sina flyttar också. Hennes blogg handlar väldigt mycket om vilka saker hon vill köpa. Jag känner att dessa ständiga renoveringar leder till en konstant konsumtion. Men hon skrev själv att hon gillar att flytta och eftersom jag själv tycker det är mest jobbigt kanske jag helt enkelt ska nöja mig med att alla är vi olika.

 • Carin skriver:

  Vad heter tapeten i sovrummet?

 • Carin skriver:

  Vad heter den fina tapeten i sovrummet?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.