Annons

Håndbok i møblering

Reklam för egen verksamhet

Nu har min Handbok i möblering getts ut i sin första översättning! Norge stod redo i startgroparna redan efter årsskiftet och i dagarna har den norska versionen Håndbok i møblering sett dagens ljus via Bonniers Norska Forlag. Jag är så stolt att jag nästan spricker. Er det ikke fint?

Kommentarer

 • Erica skriver:

  Och den visas redan på stora affischer hos ARK (Norges största bokhandel)! Hoppas du tar turen till Norge, jag har redan hintat till Jonathan på Bonnier att han gärna får ordna en liten meet-and-greet då 🙂 Hälsningar från Erica, AD hos ARK (och bloggläsare sen Husmusen-tiden…)

 • Anne skriver:

  Ja det er det virkelig!

  Når kommer den ut i England? Det er her jeg bor og jeg trenger fagspråket på engelsk 😉

  Mvh
  Anne

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.