Annons

The Devol Kitchen Book

Idag har jag letat köksinspiration till ett husprojekt jag jobbar med och fastnade en stund vid Devol Kitchens katalogbilder. Har bloggat om varumärket förr, men det tål att upprepas. Inte minst nu när de gjort en så fin bok som snart kommer ut under 2023 (kan förhandsbeställas redan nu) och även har en så inspirerande broschyr online – fullmatad med nya projekt och fina färgkombinationer att inspireras av för dem som gillar mer kulörstark inredning. Man bör vara medveten om att Sverige har annan köksstandard och krav från BBR på nyproduktion bara, det kan du läsa mer om här, men det är ju anpassningsbart såklart.


Foton: Devol Kitchens

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristina skriver:

  Vilken otrolig katalog. Vackra kök.

 • Thilda skriver:

  BBR gäller även om du renoverar befintligt kök, det är bara det att ingen kommer att granska köket innan du får ta det i bruk.
  Således inte bara vid nyproduktion som det felaktigt framkommer här och det är alltid den som inte följt BBR som blir ansvarig vid en eventuell olycka.

  Det en stark rekommendation att följa BBR då detta inte är skrivit som ett ”hittepå” utan bygger på registrerade olyckor som vi försöker lära av och bygga bort för framtiden.

  • Frida Ramstedt skriver:

   Helt enig i det. Syftade mer på att man inte ens får flytta in i ett nybyggt hus i Sverige om man inte följer BBR, men skulle olyckan vara framme i ett renoverat hus är det ju som du säger inte mycket att be för om du vållat någon skada för att du struntat i trappskydd etc. trots att du kom undan för att ingen besiktigade dina justeringar.

   Har försökt bena i det här: https://trendenser.se/2021/02/boverkets-byggregler-bor-skall-eller-kan/

   Givet kommentarerna där blir folk rätt ilskna av påpekandet 🙂

   Förvånansvärt många som jobbar med inredning känner heller inte till (eller respekterar) BBR även bland influencers som renoverar kök och inspirerar så många som i god tro följer efter och utgår från att det måste vara ok att göra samma om en ”expert” valt att göra så….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.