Annons

Pressklipp: Smålänningen

I onsdags publicerade tidningen Smålänningen en lång intervju med mig under en rubrik som fick mig att haja till. Det är ju att ta i för kung och fosterland att påstå att jag blivit hållbar, men jag har definitivt slutat att jaga klick och börjat rikta in mig mer mot inredningskunskap än inredningsinspiration – eftersom jag är övertygad om att det kan göra skillnad, över tid. Så tack för den sammanfattningen! Här är en faksimil för dig som inte är prenumerant.


Faksimil från Småläningen, intervjun publicerades den 18 januari 2023.

Kategorier:

Kommentarer

 • Katrin skriver:

  Är smålänning och prenumerant av smålänningen. Blev så glad när jag bläddrade i tidningen i onsdags. Istället för att snabbt läsa på morgonen sparade jag den sidan till frukostkaffet på jobbet. Drack kaffe, läste och njöt av så många klokheter! Följer bara din blogg, och det finns en (flera) anledning det till. Bra jobbat Frida!! Trevlig helg!

 • Pernilla skriver:

  Konstigt att man inte har böcker hemma? Haha jag tycker tvärtom…varför samlar man på en massa böcker som man ändå aldrig läser igen? Gillar nämligen inte att läsa om böcker eller se om filmer kommer ihåg minst 80% av det och läser/ser hellre då något nytt. Hade hyllmeter med böcker men efter några flyttar kom jag till en insikt, varför kånka runt på dessa? Nu ligger några utvalda favoriter (ca 5-20) i ett skåp alla andra skänktes bort, alla nya böcker jag köper lämnar jag vidare när lästa. Faktaböcker har man nästan aldrig mer, då de oftast blir daterad. Så vad finns kvar? Jo några coffebooks med bilder som jag gillar, några specifika faktaböcker/minnesböcker…Mitt mål är att få min mamma att rensa ut sin bokhylla tror inte hon rört en enda av de böckerna som står där på minst 20 år och det var för att hon flyttade då 🙂 Bokhyllan står också i en garderob så inte en kotte ser den heller, se den duger inte ens som en inredningsdetalj eller för skytvärdet 😉

  • Frida Ramstedt skriver:

   Ja, alla är olika såklart. Själv har jag också en bokhylla i klädkammaren, så noll skrytvärde där – men läser ofta om mina favoriter och vill ha mina böcker inom armlängds avstånd för att kunna komma åt dem när jag behöver. Jag kan läsa mig till en viss stämning eller värma upp tankarna med läsning, precis som andra lyssnar på musik för att försätta sig i en viss känsla eller peppa upp sig. Så som sagt, alla använder förstås böcker på olika sätt och det står en fritt att välja . det jag syftar på i intervjun är mest att jag tycker det är tråkigt när man väljer bort böcker för att det inte är trendigt med bokhyllor just nu – om man nu är en av dem som skulle vilja ha mer läsning i sitt liv. Du skulle bli förvånad om du visste hur ofta jag får frågor om man ”vågar” behålla sin bokhylla trots att det är så ”omodernt”.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.