Annons

Platsannons: Trendenser söker butikschef / showroom manager


Skiss: Pernilla Jansdotter Frimodig

I mars flyttar Trendensers kontor till en ny lokal med butik, mitt i centrala Kungsbacka. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att driva och utveckla vårt nya koncept, som kommer att ha öppet tre dagar i veckan, med kompletterande webbshop. Du kommer att få helhetsansvar för den dagliga driften av butikens showroom och webbshop. Eftersom sortimentet kommer att ha fokus på att lyfta nya, oetablerade formgivare är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänkande och tidigare erfarenhet från butiksarbete, samtidigt som du är sugen på att utmana det traditionella och självklara. Vi söker dig som vill vara med och skapa något helt nytt, från grunden.

Läs mer om tjänsten här.

Är du rätt person, vänta inte med att söka!
Känner du någon som skulle passa, skicka gärna länken vidare.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.