Annons

Mina föreläsningar på Formex i veckan

Inlägget är reklam för Formex.se

I veckan går Formex av stapeln ute på Älvsjömässan i Stockholm. Det är Nordens största inköpsmässa för branschens leverantörer och återförsäljare. Är du där på tisdag eller onsdag och är nyfiken på retailtrender så håller jag Stefan Nilsson två dragningar på det temat. Jag fokuserar på vilka internationella inredningsbutiker som inspirerar mig mest just nu, och varför. Vad är det för koncept och sortiment som får mycket uppmärksamhet och sticker ut? Vilka beteendeförändringar tycker jag mig se hos oss konsumenter och hur skulle man kunna möta dem 2023?

Tisdag kl 13.15-13.45 på Formex Talks Scen, C02:50
Onsdag kl 13.15 – 13 .45 på Formex Talks Scen, C02:50


Foto: Anna Roström, Smallpigart.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Lycka till! Önskar man hade kunnat se på distans.

 • Anna skriver:

  Tack för en intressant föreläsning på mässan idag. Så många bra tips!

 • Anne skriver:

  Tack för en inspirerande och tänkvärd föreläsning! Du sa att den skulle läggas upp på din blogg men jag hittar den inte här?!

  • Frida skriver:

   Jag har inte hunnit än, kom hem från mässan vid midnatt igår. Håll utkik under dagen så dyker det strax upp 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.