Annons

Kälkbacksgatan 4

Den här fina funkispärlan som är till salu i Jönköping, via Svensk fastighetsförmedling fick mig att stanna till i Hemnet-scrollen. Byggt 1937, med utsikt över Vättern och… med Jönköpings snyggaste trapp? Jag håller på med ett husprojekt för en kund just nu och nördar därför in på andra detaljer än normalt. Kolla in smidesräckena, den profilerade trappnosen och den vackra handledaren. Här är trappen inte en transportsträcka utan ett smycke. Gillar även hallgolvet i mörkt tegel och utformningen av elementskyddet som återkommer i alla rum, i olika höjder. Fler bilder här.


Foto: Svensk fastighetsförmedling, Jönköping

Kategorier:

Kommentarer

 • Camilla Glowacki skriver:

  Ett hem att längta till!!! Så stilfullt!

 • Anna skriver:

  På Kälkbacksgatan 4 lekte jag järnet hos vänner på 70- och 80-talet. Ett underbart hus! Och tro det eller ej, ännu mysigare då 🙂 Så kul att få stiga in och påminnas om många goda minnen från den tiden. Minns de där fina elementskydden och den fina trappan.

 • Ellen Vidstige skriver:

  Åh, älskar idén att vända hyllan i trappan. Att få biblioteket i trappan, som ett smycke och att inspireras på vägen upp till övervåningen. Kanske stanna till och plocka ut en bok.
  wow, Så mycket härligare än att bara mötas av ryggen på en bokhylla.
  Denna idé spar jag. Tack.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.