Annons

Handbok i möblering har sålts för översättning, till 15 länder!

Inlägget innehåller reklam / information om egen verksamhet.

Jag inser att jag helt har missat att berätta om den här nyheten på bloggen, av rädsla för att bli tjatig om mina böcker. Men jag kan inte låta bli. Vem hade inte varit bubblande glad över detta? Alla som läser Trendenser kanske heller inte följer mig på Instagram eller Linkedin där jag skrev om det så snart informationen var officiell. Strax innan jul stod det klart att rättigheterna till min nya bok: ”Handbok i möblering” (som släpptes den 14 november 2022) redan har sålts till 15 länder för översättning under kommande år. Bl a till USA via Clarkson Potter, Storbritannien via Penguin Particular Books, Tyskland via Ullstein Buchverlage och Spanien via Planeta/Zenith. Och fler kan det bli eftersom min agent bara börjat. Stort tack till Salomonsson Agency för fantastiskt samarbete!


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Grattis! Har följt dig länge och är så glad för dina framgångar med böckerna. Väl förtjänt ????????

 • Monnah skriver:

  Dina insatser går till historien. Vad roligt att allt hårt arbete lönar sig! (Undrar därmed när någon tillverkare gör en riktigt skön soffa med sitthöjd och sittdjup som passar människor utan att vara ful… Dagen närmar sig kanske? Jag ger inte upp hoppet.)

 • Elna skriver:

  Grattis Frida
  Så roligt för dig att du får valuta för ditt arbete!

  Önskar dig ett fint 2023
  Elna

 • Anna Sj skriver:

  Grattis! Jag har följt dig sedan Husmusen-tiden och du är så väl förtjänt alla översättningar och framgångar. Fortsätt gärna blogga, det finns inte många läsvärda kvar ibdag.

 • Sanna skriver:

  Bra jobbat!

 • Maria skriver:

  Grattis!! Välförtjänt.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.