Annons

Följtips @cowparsley_and_foxgloves

Det är ett litet avsteg från min egen inredningsstil och hustyp, men jag blir verkligen genuint glad av att följa @cowparsley_and_foxgloves konto på instagram. Hennes hem, hennes hundar och de vackra omgivningarna när hon tar promenader känns som att få titta in lite i en annan värld för en stund. Otroligt harmoniskt och vackert alltihop. Och ljuset i hennes bilder ger mig hopp om allt som komma skall, nu när molnen ligger som en kompakt gröt över januarihimlen. Följtips!


Foton: @cowparsley_and_foxgloves lånade med skriftlig tillåtelse

Kategorier:

Kommentarer

  • Cer skriver:

    Åhhh precis så vill jag ha det hos mig! Mjuka varma inkluderande bilder. Älskar det

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.