Annons

Anne Bronton Art

När jag var på studiebesök i Köpenhamn tidigare i höstas köpte jag med mig två tavlor av Anne Bronton, som gör konst av material från Carl Hansens möbeltillverkning. En till mig och en till min svägerska (i kombinerad födelsedagspresent och julklapp). Anne väver tavlor av samma tvinnade papperssnöre som används i många fåtölj- och stolsitsar på danska designklassiker. Hon utsågs för övrigt till årets talang på Bo Bedres design Award. Du hittar Anne på instagram @annebronton och några storlekar går även att köpa via Carl Hansens hemsida. Obs! Är icke sponsrad. Köpte de här tavlorna som vilken kund om helst.


Foton: tavlorna @stinechristiansen Art direction: @majalykke, materialet Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.