Annons

Önskelista julen 2022

När jag signerade böcker på Akademibokhandeln igår träffade jag bloggläsaren Estela, som berättade att hon saknade mina önskelistor. Så jag gick hem och knåpade ihop en till tomten, julen 2022. Förväntar mig na-tur-ligt-vis inte allt på listan men om han saknar uppslag är det här några förslag på grejor jag skulle bli glad över att hitta under granen.


1) Nu när flytten från Spinneriet är avklarad och tempot på jobbet har taktat ner lite, så har jag börjat träna på badhuset igen. Känner ett starkt behov av en (våfflad) morgonrock att svepa runt mig när jag tassar mellan den finska bastun och kallbadspoolen. Eftersom jag känner mig blekare än en alvedon vill jag ha en färg som piggar upp. Den här fina från HAY försökte jag köpa på Black Week, men den var restnoterad och ströks från min order. Tomten kanske har bättre tur?

2) Är inte mycket för ansiktsmasker generellt, men de här ögonpadsen från Verso gör verkligen skillnad för mig, dock kostar de 99 kronor stycket (!) så inget jag tagit för vana att unna mig, men som julklapp – just därför – alltid uppskattad.

3) Jag har använt min nuvarande Balmuirpläd i över 10 år men den börjar bli nopprig och sliten. En ny i valfri naturfärg (dock inte för ljus / vit pga används flitigt) vore en dröm att få.

4) Har span på dessa kuddfodral från Himla med fransad kant (bild lånad från Sleepo). Tycker det är en så fin detalj. Enkel, men fin.

5) De här kuddfodralen i mullbärssilke från OGLAND fick jag höra talas om när jag gjorde föreläsningsturnén med SOVA i höstas. Silke ska vara skonsamt både mot huden och håret och kan hjälpa till att återfukta, till skillnad från andra material som skaver mer. Värt att testa tänker jag, speciellt såhär års när man känner sig som ett statiskt troll.

6) För att fira en milstolpe slog jag till på Ole Lynggaards hjärtformade diamantörhängen på en auktion förra veckan och nu jagar jag de perfekta droppformade påhängena (vidhängena?) från OL, med en krok i vitguld. De verkar inte finnas i ordinarie sortiment, men kanske precis som knopparna finns på andrahandsmarknaden. Tomten får gärna leta åt mig.

7) Jag är så frusen nu när kylan kommit att innetofflorna slits värre än vinterdäcken på västkustens barmark. Jag har haft ett par nya Ulle-tofflor på önskelistan i flera år MEN ÄR DET NÅGON GÅNG DU SKA SLÅ TILL NIKLAS, SÅ ÄR DET NU NÄR DU DRAGIT NER GOLVVÄRMEN SÅ FÖRBENAT (slut på övertydligt meddelande) 😉

8 ) Till sist. Alla gör reklam för Mantle just nu, men jag måste slå ett slag för ett mindre känt märke som jag köper där jag går på ansiktsbehandlingar. ZO Skin Health Gentle Cleanser doftar ljuvligt och är så himla skön men ändå tillräckligt tuff för att få bort TV-smink. En liten droppe räcker till hela ansiktet vilket gör den väldigt dryg. Min är precis på väg att ta slut, så en sån här åker upp på önskelistan.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag hoppas verkligen att du får dina innetofflor 🙂

 • Estela skriver:

  Tack så mycket Frida. ❤️

 • Matilda skriver:

  Smycken köpta på auktion är en perfekt julklapp tycker jag. Prisvärt och hållbart. Kul när det piffas för begagnat!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.