Annons

Möbelnyheterna AIR Wood och AIR Solid från INR Iconic Nordic Rooms

Inlägget är reklam för INR – Iconic Nordic Rooms


Känner ni till svenska INR som tillverkar snygga badrumsmöbler, i Småland. Deras nya möbelserie AIR kan måttanpassas och har välarbetade detaljer som ger en skräddad känsla till badrummet. INR gör traditionellt möbelhantverk i modern kontext och deras designers har tänkt extra på alla materialmöten vilket gör att möblerna tål att synas i sömmarna. Bland annat har kommoden detaljer som fingerskarvade innerlådor och gavlar i massiv ek. Läs mer AIR Wood här. Jag tycker det ger ett väldigt genomarbetat intryck och ger badrummet en elegant karaktär.INR gör det också möjligt att matcha metallerna i badrummet tack vare att deras produkter finns i enhetliga borstade finishar: Brushed Brass, Brushed Bronze och Brushed Stainless. Det betyder att du kan matcha tvättställsblandaren, takduschen, handdukstorken och duschväggens beslag.Läs mer om det konceptet som de kallar Unleashed här: https://www.inr.se/design/unleashed/
AIR finns i 2 serier AIR Wood och AIR Solid. Du kan också få möblerna målade i valfri NCS-kulör för att verkligen skapa ett sömlöst uttryck i badrummet och det är möjligt att kombinera enheter i olika storlekar för att skapa en helt måttanpassad variant som passar ditt badrum och dina behov. INR har en smart lösning på hemsidan som gör att du kan lägga ordern direkt och få en skiss i 3D.


Klicka här för att se en vacker film om serien och för att höra formgivarens tankar bakom designen.

Du kan också följa @inr_iconicnordicrooms på instagram för fler bilder och läs mer, eller testa ritverktyget på deras hemsida!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.