Annons

Majorsgatan 11, Göteborg

Jag fastnade för det här sovrummet i en 2:a som legat ute till salu på Majorsgatan 11 via Alvhem. Vitpigmenterade brädgolv, 3,40 m i takhöjd, stuckaturer, takrosett och kakelugn. Beige får utstå mycket negativt raljerande just nu. Men det kan också vara väldigt vilsamt och behagligt. Lugnt. Tavelväggstricket, att sätta ramarna högt upp förstärker takhöjden funkar även i nyproduktion. Liksom spegeltricket, för att reflektera in extra dagsljus.


Foto: Fredrik Jansson, Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

  • Cer skriver:

    Älskar detta! Så fint, o vilsamt för ögat o själen

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.