Annons

Platsbyggd garderob av IKEA-stommarJag är så glad för Trendensers Facebookgrupp och alla diskussionstrådar som bubblar där inne varje dag. Det är väldigt intressant att se vilka utmaningar och problem som medlemmarna står inför, i verkliga livet – men också hur andra i gruppen har löst dem. Där finns så mycket kunskap och idéer att ta del av, helt gratis. Här är ett exempel. Robin visade hur han gjort sin ”platsbyggda” garderob av IKEA-stommar.

Garderobsväggen är alltså byggd med hjälp av svarta köksstommar från IKEA. Han och hans sambo lämnade sedan in de svarta dörrarna och luckorna för lackning, i samma gröna kulör (NCS S 6005-G20Y) som de hade målat bröstpanelen i. Och för att fylla ut hålrummet som uppstod längst intill väggen på vänster sida så byggde de en smal bokhylla som också målades. Till sist lät de sätta takstuckatur och golvlister utanpå hela bygget och nu ser de färdiga modulerna skräddarsydda ut för rummet. Väggarna är målade med skuggvit från Jotun.


Foton: Robin Ankermark

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.