Annons

Hanteras varsamt

Vi är halvvägs in i december och jag befinner mig i ett undantagstillstånd, mitt mellan det som har varit och vad som ska bli. Det förflutna ligger organiserat i flyttkartonger på ett lager, som jag inte kommer åt och framtiden måste hållas tyglad i grimma ännu ett litet tag – tills vi får tillgång till vår nya lokal den 1 februari 2023. Jag tillåter mig att vila i det. Har dragit ner rejält på tempot och planerar dagarna som om de vore av glas. Inga yviga rörelser. Mycket luft och gott om vaddering runtom varje måste. Min bästa avkoppling just nu är att gå på loppis. 100% fokus på skattjakten och noll rörelseutrymme för tankar som vill pila iväg. Plötsligt glimmar det till och man står med fyra skira julkulor i handen. De här köpte jag på Erikshjälpen i lördags. Gammalt julpynt är för övrigt mitt bästa loppisletartips såhär års och en uppskattad sak att ge bort, eller att slänga in i juklappsleken. Även om de måste hanteras lika varsamt som en skör författare efter en lång höst.


Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Li skriver:

  Hej!

  Skulle inte du kunna ge fler tips på vackra julgranshängen och övrigt julpynt som gör det fint hemma när man älskar den ljusa avskalade danska designen? Har idétorka!

  God jul!

  Li

 • Cer skriver:

  Önskar dig all solsken o lycka på din färd 2023. Snart kommer ljuset o inspirationen åter ????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.