Annons

Övre Majorsgatan 10b

Min scrolltumme fastnade på den här adressen när jag kollade runt på Hemnet-objekt i veckan. Övre Majorsgatan 10 b som ligger ute till salu via Alvhem. Många vinklar och vrår, men kul att se hur de tapetserat snedtaken (på tal om det här inlägget).Fastnade också för köket och hur de blandat blått och beige.

Foto: Alvhem

Kategorier:

Kommentarer

  • Hannah skriver:

    Varifrån kommer lampan i vardagsrummet? Någon som vet?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.