Annons

Annons: DIY julklappar med Bauhaus

Inlägget är reklam för Bauhaus


Enligt HUI är årets julklapp är den hemgjorda, men för er som inte är händig med stickor och garn skulle jag vilja rekommendera träslöjd och ett verktyg: Lödpennan! I årets sista reklamsamarbete med Bauhaus har jag och Sara fått testa Ryobis batteridrivna sladdlösa och smidiga lödkolv. Ett roligt sätt att göra julklappar mer personliga med enkla medel. Jag gjorde en träslev till min syster (hoppas att du inte läser det här Sarah) eftersom jag vet att hon älskar att baka och till årets julmiddag hos svägerskan har jag gjort smörknivar med en julhälsningar på.


Att pennan inte måste vara kopplad till ett eluttag i väggen gör den perfekt för kreativa projekt. Du kan löda vart du än befinner dig. Du kan ta med den utomhus eller till platser där du inte har tillgång till ström. Man kan också använda den för att stöldmärka barnens cyklar eller märka upp ens utemöbler på gemensamma uteplatser. Maskinen har en blinkande LED för att indikera uppvärmning alternativ och nedkylning.
I paketet följer det med

1 x Lödspets
1 x Mejselpets

Ladda batteriet slå igång maskinen och lek med olika former för att skapa mönster på allt från smörknivar i trä till slevar skedar skärbrädor och andra detaljer i trä. Vill du hellre etsa i metall eller skriva kan du göra det med. Vi köpte ett gäng träsaker på loppis och gick loss med kreativiteten. Ett bra knep för att konsumera cirkulärt och ge bort återvunna juklappar med en personlig touch. Om du har kvar spillbitar från de projekt vi tipsat om tidigare kan du även såga till egna tärningar till julklappsspelet!

Här kan du läsa tidigare inlägg vi gjort i samarbete med Bauhaus.

Glöm inte att skriva med egna verktyg på önskelistan till tomten i år!

Kategorier:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.