Annons

Kan-Själv-Känsla med Bauhaus

Inlägget är reklam för Bauhaus

När min mamma gick bort lovade jag mig själv att bli bättre på att hantera verktyg. Hon var nämligen den händigaste i vår familj, och en mamma som alltid pushade för att jag som tjej skulle lära mig själv istället för att fråga min kille/pappa/svärfar om hjälp. Att jobba på Kan-Själv-Känslan helt enkelt. Jag har gjort försök, men kan inte säga att jag direkt gått i mål.

Nu har jag något väldigt roligt att berätta! I samarbete med Bauhaus kommer jag och Sara aka. Littlemissfixit att få göra en inläggsföljetong serie där hon lär mig (och er) att hantera allt från skruvdragare till hammare under hela 2022. Det ska bli så kul!


Bauhaus är byggvaruhuset som har allt du behöver, från verktyg till material. Dessutom till konkurrenskraftiga priser. Behöver du hjälp att hitta rätt har de alltid yrkeskunnig personal på plats som kan ge bra rådgivning och vägledning – utifrån din kunskapsnivå. 


I vårt första pilotprojekt byggde vi måttanpassade tavellister till entrén i min studio på Spinneriet, för att rymma alla översättningar av Handbok i inredning. Ett enkelt Kan-Själv-Känsla-projekt att fixa hemma också, om man vill göra en vägg med långa lister (utan skarvar) för böcker, tavlor eller magasin. Fint i smala korridorer och hallpassager eller på väggar i rum där du inte rymmer en hylla med snedställda böcker!


Nedan hittar du en kortfattad instruktion, men missa inte att kolla in mitt instagramkonto @trendenser för rörliga filmer inom kort. Om video är något ni gillar kan vi satsa mer på det under nästa år!

Recept på egna tavellister

Du behöver tre delar av planhyvlat virke, välj raka bitar;



Såhär gör du

Steg 1) Börja med att såga till alla tre delar i samma längd.

Steg 2) Borra sedan upphängningshålen i bakstycket med 5 mm borr. Ett avstånd på ungefär 600 mm emellan hålen är lagom, lite beroende på hyllans längd och vikten på böckerna du tänkt ställa på dem. Placera hålen i överkant så att det går lätt att komma åt när hyllan ska skruvas upp. Försänk gärna hålen med försänkaren (en snygg detalj för att skruven inte ska sticka ut när hyllan är uppskruvad på väggen).

Steg 3) Limma fast bakstycket ovanifrån i bakkant på hyllplanet (läs instruktion/torktid på limmet). Här är det bra att sätta press med limknektar eller tvingar under torktiden.

Steg 4) När limmet torkat, skruva ihop konstruktionen underifrån 300-500 mm mellan skruvarna, för-borra med 3 mm borr för att undvika sprickor. Tips! Sätt en tejp på borret så att du inte borrar för djupt!

Steg 5) Limma fast framkantslisten framifrån mot framkanten på hyllplanet (läs instruktion/torktid på limmet), här är det bra att sätta press med limknektar eller tvingar under torktiden.

Hyllan är klar! Skruva upp den på väggen med skruv anpassat för underlaget, ett vattenpass är en bra hjälp för att få det i våg, rakt alltså. Måla gärna in hyllan i samma kulör som väggen för ett enhetligt och elegant intryck. Jag målade vägg och lister i Jotun Varmgrå.

Här kan du se hela entrébygget. Väggen vågade jag mig inte på själv, där tog jag hjälp av min snickarkompis Martin. Disken är ett avlastningsbord från IKEA som jag har klätt i MDF.

Och här ser du det färdiga resultatet!


Foto: Trendenser.se

* Detta inlägg var reklam för Bauhaus och HiKOKI

Kategorier:

Kommentarer

  • Christina Bolander skriver:

    Så fint! Kul att se alla steg i processen!

  • Jenni skriver:

    Ja! Vilket bra initiativ!

  • Charlotta skriver:

    Gillar inlägget mycket, tack!!

  • Anna skriver:

    Precis detta behöver jag! Skulle gärna komma på en föreläsning/workshop med samma tema så man fick testa på plats!

  • Charlotta 2 skriver:

    Fast det svåra tycker jag är dels att hantera verktygen, (och veta vilka verktyg man ska ha och verkligen ha dom också (det är en materialsport det här)), dels vilka skruv o plugg man ska ha. När du skriver ”Skruva upp den med skruv anpassat till underlaget” har du tappat mig. Hoppas ni visar det som verkligen är svårt. Designa, limma och måla tror jag många tjejer tycker är lätt. Ser verkligen fram emot filmerna!
    Receptionen blev superfin! Smart att utgå från en skänk ????????

    • Frida Ramstedt skriver:

      Jag förstår precis. Tycker också det är svårt med skruv och plugg. Tanken är att det ska komma en rörlig film till detta och nästa år ska vi gå igenom alla verktygen, funktionerna osv Det här var ett första test men jättekul att du gillar idén! Det gör mig glad!

  • Nira Shalom skriver:

    Hej, jag heter NIRA SHALOM, jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för Baba Wale da Wiseman, den stora budbäraren, berättade jag om mitt problem för Baba Wale om hur min ex-kärlek lämnade mig och även hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få mitt hjärtas önskan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det var gjort, under de kommande 2 dagarna ringde min kärlek mig i telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig till vädja om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som handledare. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen om hur Baba Wale hjälper mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, kontakta Baba Wale på följande e-postadress: [email protected] Whatsapp: +12544131991 Tack mig senare

  • Elena Håkanson skriver:

    Jag hade problem med min man och han flyttade till en annan stad och han avbröt kommunikationen med mig. Jag finner alla möjliga sätt att nå ut till honom så att vi kan lösa våra meningsskiljaktigheter men till ingen nytta. Hans mamma och syskon visste inte ens var han var. Jag var deprimerad och stökig känslomässigt och jag var tvungen att söka hjälp för att få honom tillbaka till mig innan en annan kvinna tar över min plats i hans liv. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som jag förklarade allt för och var villig att hjälpa mig och det gjorde han. Han gjorde ett kärleksförsoningsband för mig och min man och okänt för mig att resultatet kommer att visa sig efter 48 timmar som han lovade. Min man kom tillbaka och hämtade mig och jag var förvånad över att jag nu kan säga att kärleken och lyckan har återställts och vi är lyckligare tillsammans och allt jag ser nu är för alltid med honom och jag är så tacksam till DR ISIKOLO för hans vänlighet mot mig och andra människor där ute. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196

  • Laura Schörling skriver:

    Hej alla, jag heter Laura Schörling och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected] om du behöver någon form av hjälp.

  • Benas Kazenaite skriver:

    Jag förlorade mitt äktenskap och mitt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. läs mer om Dr Isikolo och kontakta honom via hemsidan: (https://isikolotemple.com) eller WhatsApp +2348133261196

  • Stifanny Sembrant skriver:

    Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom via
    e-post: [email protected]
    webbplats: (https://isikolotemple.com)
    WhatsApp +2348133261196

  • Katarina Brahall skriver:

    Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag är så glad att min man är tillbaka till mig och vi lever nu lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa den kärlek och lycka för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en förtrollning som fick henne att förstöra det vi delat under åren. om du har problem med ett förhållande råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO så får du ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO leo idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: [email protected] eller direkt WhatsApp: +2348133261196

  • Imelda Diamante skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Ilekhojie skulle få tillbaka min före detta man efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Ilekhojie, sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min före detta man efter att han bad om att få skilja mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Ilekhojie gav mig hopp och försäkran om att han kommer att föras tillbaka till mig. Efter att han gjort försoningsbesväret ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder detta sätt för att uppskatta Dr Ilekhojie för vad han gjorde för mig och för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan nå honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348147400259 eller e-post: [email protected]

  • Ivana Sergi skriver:

    Denna semester har verkligen avslöjat hur ensam jag skulle ha varit om planen för ett hemskt uppbrott av mitt äktenskap fungerat. Våra barn är alla klara och nu när jag ska njuta av livet med min man, blev han medtagen av receptionisten på sitt kontor. 25 år av äktenskap skulle gå förlorade eftersom en annan kvinna bestämde sig för att förhäxa min man. Jag blev desperat och gick med i kommentarer från en grupp kvinnor som fick hjälp av Dr Ilekhojie. Han förklarade för mig angående den mörka magin som arbetar på min man, vilket också bekräftades av en framtida rösträknare några dagar innan dess. Dr Ilekhojie berättade för mig allt jag behövde för att bryta den mörka magin och inom tre dagar ändrades min man och började bete sig som en som var på semester. Han blev den Sergi jag gifte mig med för 25 år sedan. Saker och ting är normalt nu och jag är så glad att jag hade hela min familj tillsammans den senaste semestern. Tack Dr Ilekhojie för att du inte gjorde mig besviken. Prata med honom om dina äktenskapsproblem och få lösningar. Ring/Whatsapp (+2348147400259)

  • Helen Fernholm skriver:

    MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

  • Rodica Marcel Ugarte skriver:

    Efter 7 månaders skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 23 år som gift åkte min man på en resa och träffade en yngre kvinna. Jag uppskattade honom eftersom han har varit en god man och pappa till våra 4 barn. Jag kontaktade Dr Ilekhojie och förklarade alla mina problem för honom och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara tre dagar efter att Dr Ilekhojie utförde en försoningsritual för att återförena oss, återvände min man hem. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste månaderna och bad att få flytta hem. Det är som ett mirakel tills idag, jag ringer fortfarande Dr Ilekhojie för att tacka honom för hans goda gärningar. Om du behöver liknande hjälp, kontakta hans e-post: [email protected] och hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

  • Elena Berglund skriver:

    Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag heter Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

  • Klaudia Kusa skriver:

    Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

  • Candice Elmanda skriver:

    Min man skilde sig från mig för fyra månader sedan och jag var fylld av tårar och frustration för att jag inte visste vad jag skulle göra för att rätta till problem med honom. Jag sökte efter hjälp på internet om hur jag kunde få hjälp i mitt äktenskap och jag upptäckte fantastiska vittnesmål om Dr Ilekhojie som har varit progressiv med att försona par. Jag kontaktade honom men jag var skeptisk men jag hade inget annat val än att arbeta med honom på grund av alla bra recensioner jag sett och hört från så många människor. Exakt 3 dagar efter att jag lämnat allt som Dr Ilekhojie frågade ringde min man som blockerade mig tidigare och frågade om möjligheten att arbeta med vårt äktenskap. Han är hemma nu med så mycket kärlek och omtanke och vi förbereder oss för att gifta oss för andra gången på en månad. Om du har några problem kontakta Dr Ilekhojie, jag ger dig 100% garanti att han kommer att hjälpa dig!! Ring honom +2348147400259 eller mejla: [email protected]

  • Anna Carlsson skriver:

    TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Hej alla, jag är Anna Carlsson. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

  • Vanessa Arvid skriver:

    Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

  • Klaudia Kusa skriver:

    Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected]

  • Jackie Marmero skriver:

    TACK DR ISIKOLO SOM KOMMER TILL MIN RÄDDNING PÅ MINA VÄRSTA STUND.
    Jag är Jackie Marmero. Min man och jag har kämpat mot äktenskapsproblem under de senaste 6 månaderna och jag visste inte att familjen var hjärnan bakom de problem vi någonsin haft. Problemen eskalerade och han flyttade så småningom ut ur huset. Jag var ensam med min dotter och livet var eländigt utan honom vid min sida. Jag gjorde allt jag kunde för att få slut på problemen men utan resultat. Så jag var tvungen att söka hjälp vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO. Precis som jag alltid har velat hörde han mitt rop och kom mig till hjälp. Han löste problemen vi hade och min man och jag kom tillbaka tillsammans och det förvånar mig fortfarande när jag får resultatet inom 2 dagar som han lovade. Om du har problem med din partner, kontakta honom nu och han kommer inte att svika dig lika bra eftersom han är pålitlig och pålitlig. mejla honom: [email protected] eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

  • Enika Ballow skriver:

    Jag har blivit avvisad av min man efter tre (10) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och våra 3 barn att lida. Jag kan inte släppa taget eftersom jag verkligen älskar min man och barnen frågar alltid om sin pappa, en dag när jag läste på nätet på nätet såg jag ett inlägg om hur Dr Ilekhojie har hjälpt så många människor att få tillbaka sin relation och äktenskap. Jag kontaktade honom och förklarade allt för honom. han lovade att hjälpa mig att få tillbaka min man. Jag trodde på honom och litade på honom. Han gav mig instruktioner som jag följde flitigt. Min man är tillbaka och okänd för mig och barnen min man köpte ett nytt hus åt oss i Dubai och vi lever lyckliga nu. Jag lovade Dr Ilekhojie att jag ska berätta allt detta för världen… Tack vare Dr Ilekhojie nedan är hans kontaktuppgifter. Du kan kontakta Dr Ilekhojie från var som helst i världen.

    WHATSAPP/RING via +2348147400259
    E-POST: [email protected]

  • Vanessa Arvid skriver:

    Jag heter Vanessa Arvid. Jag visste aldrig att människor kunde vara så snälla, osjälviska och fantastiska förrän DR ISIKOLO hjälpte mig med mina äktenskapsproblem. Min förening med min man var inte upp till ett år när vi började få problem. Det var så ofta att jag föll i depression och fortsatte att kämpa med det och samtidigt lämnade min man mig och lovade att aldrig återvända. Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv vid den tidpunkten. Jag var tvungen att fortsätta söka hjälp tills DR ISIKOLO kom till min räddning. Efter att han gjort vederbörliga konsultationer stod det klart för mig att min mans ex älskare fortsatte att manipulera honom så att hon kan få tillbaka honom. Jag fick veta vad jag skulle göra av DR ISIKOLO och med all säkerhet måste jag få resultatet efter 2 dagar vilket jag följde och han hjälpte mig och resultatet var så fantastiskt. Nu är min man tillbaka till mig och vi föder vårt första barn i värme och lycka. om du har liknande eller kärleksproblem, smsa bara till honom via Viber/WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected].

  • Shannah Braunt skriver:

    Jag kan seriöst inte dölja den glädje och lycka jag känner inom mig just nu. Jag har haft problem med mitt förhållande i över ett år nu. Min man lämnade mig för 2 veckor sedan efter 18 års äktenskap. Han lämnade för en tjej som var över 20 år yngre än han och livet var väldigt svårt för mig känslomässigt men jag fortsatte att be och tro på Gud tills jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie och alla problem i mitt förhållande var borta, han utförde en försoningsritual och han tog tillbaka min man efter 48 timmars kontakt med honom… Jag kommer för alltid att vara tacksam mot Dr Ilekhojie för hans hjälp. KONTAKTA HONOM NU WHATSAPP/RING via +2348147400259 E-POST: [email protected]

  • Giovanni Jahem skriver:

    Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

  • Judith skriver:

    Jag är nöjd med hur jag litade på att Dr Sunny skulle få tillbaka min exman efter nästan ett års separation. Innan jag träffade Dr Sunny sökte jag på många webbplatser och letade efter sätt att få tillbaka min ex man efter att han ville skilja sig från mig utan någon anledning. Jag var förkrossad men Dr Sunny gav mig hopp och försäkran om att han kommer tillbaka till mig. Efter att ha gjort försoningsbesvärjelsen ringde min man efter två dagar och bad att få komma tillbaka hem till mig och våra fyra barn. Dagen efter kom han hem och jag var väldigt glad över att få träffa honom igen. Jag använder den här resursen för att uppskatta Dr Sunny för vad han har gjort för mig och även för att hjälpa så många andra människor. Jag lämnar hans kontakt så att du kan kontakta honom om du har liknande problem. Whatsapp +2348082943805  eller e-post: [email protected])

  • Victoria Enzo skriver:

    Jag är bara upprörd över att jag har blivit lurad så många gånger. Tack Dr Ilekhojie, jag önskade att jag hade hittat dig tidigare, skulle ha sparat mig mycket smärta och pengar. Jag har provat många trollformler, vit magi, energihealers. Jag har försökt och ingen av dem fungerade. De lovade mig månen och att jag skulle få tillbaka min före detta man eftersom det var komplicerat och min man har flyttat. Jag spenderade tillräckligt med pengar för att ta min drömresa till Sydamerika men vad är poängen med att ta en drömresa utan mitt livs kärlek. Dr Ilekhojie har gett mig hopp och hans ärlighet är en frisk fläkt. Nu är jag tillbaka tillsammans med min man och pappa till mina barn och det går smidigt. Tack för din hjälp Dr. Ring/Whats-app: +2348147400259 eller E-post: ([email protected]

  • Helen Fernholm skriver:

    MITT ÄKTENSKAP FUNGERADE IGEN MED HJÄLP AV DR ISIKOLO SOM ÄR DEN ÄRLIGA STAVNINGSSATSER DU KAN HITTA
    Jag är Helen Fernholm. Mitt hem har varit fyllt av oändliga problem och misär som ledde till skilsmässan som jag aldrig ville ha med min man. Allt kraschade och vi gick skilda vägar. Jag försökte gå vidare men det var så svårt för mig eftersom jag fortfarande älskade min man och min dotter har alltid gråtit efter att ha fått tillbaka sin pappa. Jag hade inget val snarare än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade DR ISIKOLO efter att ha sett så många bra kommentarer om hans arbete. Han försäkrade mig om att försona mig och min man med hans försoningsbesvär, vilket han gjorde. Jag är glad över att kunna berätta för er alla att kärleken och lyckan har återställts och vi blev tillsammans igen och jag tror att det är för alltid för oss och allt tack vare DR ISIKOLO för att han gjorde så mycket för att rädda min familj. Han är aldrig för upptagen för att hjälpa någon. Så kontakta honom nu om du också behöver hjälp. mejla honom nu via: [email protected] Bara sms:a honom via WhatsApp/Telegram: +2348133261196

  • Karel Bortelová skriver:

    MIN MAN VÄNSTER OCH DR ISIKOLO FICK HONOM TILLBAKA TILL MIG OCH JAG ÄR FÖRBLEVAD OCH MÅSTE SPRIDA DE GODA NYHETERNA
    Jag heter Karel Bortelová. När min man lämnade mig var jag traumatiserad och hjärtkrossad och kunde inte ta mig själv på flera månader. Jag gjorde allt jag kunde för att få tillbaka honom men utan resultat. Jag åkte till en annan stad i hopp om att jag kunde börja om från början. Jag kom i kontakt med en annan man som jag försökte vara med men det gick inte för jag kunde inte älska honom. Jag visste att jag fortfarande älskade och ville ha min man tillbaka till mig. Så jag började söka hjälp och det var då jag hittade DR ISIKOLO från olika åsikter jag läste om honom. Vi pratade och jag fick honom att förstå allt jag behövde veta och jag trodde på honom och följde rutinerna. Han arbetade för mig och återställde kärleken och kontakten mellan mig och min man och strax efter 48 timmar som han lovade sökte min man efter mig och vi pratade och han kom ner för att se mig var jag är och vi hittade på saker och blev lyckliga tillsammans igen. DR ISIKOLO är pålitlig och han kan hjälpa dig också om du kontaktar honom för något. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller hans e-post: [email protected]

  • Hedwig Thorne skriver:

    Mitt äktenskap kraschade på grund av oändliga problem och svårigheter jag hade med min man. Han gick därifrån utan att se tillbaka och jag var ensam i så många månader. Hans familj ingrep och fortfarande ingenting förändrades. Jag förstördes känslomässigt och tappade hoppet om att hitta kärleken igen eftersom han var allt i en man jag någonsin velat ha. Precis som så många andra lärde jag känna Dr Ilekhojie via internet. Vi diskuterade mina problem länge och han försäkrade mig om att få den lösning jag behövde för att återupprätta mitt äktenskap. Jag hade inget val än att följa hans rutiner eftersom jag hade bevis på att han är pålitlig och han inte försenade någonting. Han gjorde en försoningsritual för mig och min man och kärleken och lyckan vi delade återställdes. Det hände på exakt 3 dagar som Dr Ilehojie lovade. Han är verkligen en underbar hjälpare. Om du har några problem, bara sms:a honom via WhatsApp +2348147400259 eller maila honom via: [email protected]

  • Giovanni Jahem skriver:

    Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

  • Giovanni Jahem skriver:

    Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

  • Klaudia Kusa skriver:

    Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: [email protected].

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.