Annons

Up & coming: Créme Atelier

Slog en mental frivolt när jag såg lamporna från det nystartade Stockholmsbaserade bolaget Créme Atelier som gör 3D-printade lampskärmar i återvunnen plast (från matförpackningar) och majsstärkelse. Produktionen sker på Södermalm i Stockholm. Visst har de något? Så fina! Ljuset blir mjukt diffust och behagligt och den mjukglassformade skärmen silar dagsljuset lika fint som den elektriska belysningen = fin även när den är släckt. Du kan handla via deras webbshop och hittar fler bilder på instagram under @cremeatelierse


Foto: https://creme-atelier.com/

Kategorier:

Kommentarer

  • Monnah skriver:

    Skärmen är fantastiskt fin! Jag är tråkigt fast i klassiska mönster och nytänkande design tilltalar mig mycket sällan. Den här skärmen kändes dock annorlunda på ett mycket trevligt sätt.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.